Följ Fotografiska

Pressvisning för Fotografiskas nya restaurang

Pressmeddelande   •   Okt 02, 2014 07:00 CEST

Under sommaren har vi rivit ut och byggt nytt. Till hjälp har vi anlitat danska designbyrån Space Copenhagen. I nya restaurangen ligger fokus på det gröna och säsongsbaserade signerat Paul Svensson. Vi tror att kombinationen konst- och smakupplevelser skapar minnesvärda möten människor emellan. Du är välkommen på pressvisning. Vi bjuder på smakprover och berättar om matfilosofi och design.

Närvarar gör Paul Svensson, restaurangchef Magnus Leveaux (tidigare restaurangchef på Blue Ribbon, New York) och Signe & Peter från Space Copenhagen.

När: 13 oktober klockan 15.00

Intervjuförfrågningar och anmälan sker till Fotografiskas presskontakt Jens Hollingby. 

jens.hollingby@fotografiska.se
0709430613

Bilden ovan är tagen på Gotland när personalen var där för att träffa odlare som vi samarbetar med.

Fotografiska är en av världens största samlingsplatser för fotografi. Det är inget vanligt museum utan en internationell mötesplats för kunskap och upplevelser kring fotografins oändligt många uttryck och betydelser. Fotografiskas uppdrag är att tillgängliggöra det stora och det spetsiga. Att etablera Sverige i världen, och världen i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.