Följ Fotografiska

Premiär för klubben biweekly på Fotografiska

Pressmeddelande   •   Mar 16, 2016 12:20 CET

Stockholm är en modern storstad, på många sätt – kanske särskilt på våra sociala arenor. Att därför skapa en mötesplats som särskilt omfamnar nya moderna familjekonstellationer känns självklart för oss på Fotografiska.

Nu på torsdag kl 19.30 är det premiär i Fotografiskas bar för en ny klubb: biweekly, en otvungen mötesplats, där alla gäster ska känna sig välkomna, hemma – fast samtidigt lite nya, för de som vill det.

biweekly är ett extra utrymme hos oss, där vi kan passa in för alla som lever i uppdaterade relationer. De som ser olika ut, vecka till vecka, och ger en helt ny egentid att fylla ut. Som Familj 2.0 ser ut idag. Ett ställe att möta intryck i fotografiet och utställningarna, men lika mycket en plats att få vara sig själv, tillsammans med andra, utan givna sociala ramar.

biweekly pågår varje torsdag kväll, varje vecka – men möjlig att checka in på just de veckor, de torsdagskvällar som passar gästernas kalender och liv. För att ge egentiden mervärde – också ihop med andra.

Fotografiska är ett hus för alla, där vi alltid vill ta chansen att ta till vara på fotografiets möjligheter att väcka känslor och att uppleva dem tillsammans. Med biweekly skapar vi en mötesplats för alla dem med den där nyvunna, nyupptäckta (kanske också, till en början med nyförskräckta) egentiden.

På premiärkvällen, torsdag 17 mars, står våra biweeklyvärdar: Sofia Ledarp & Tobias Norenstedt på scenen i Fotografiskas bar och bjuder dessutom på specialvisning i Erik Johanssons utställning. Bicycle Beats underhåller både öron och ögon på exceptionellt eget sätt medan Musse Hasselvall är jourhavande kompis i baren. Där det finns ekologiska drinkar – med alkohol on the side, och möjligheter till nya frågor och svar, med både nya och gamla gäster och vänner. I fotoautomaten kan alla nya intryck och uttryck förevigas, följas på instagram #biweekly.

Men som sagt; det är gästen som är själva festen. Kom och häng med oss!

Fotografiska är en av världens största samlingsplatser för fotografi. Det är inget vanligt museum utan en internationell mötesplats för kunskap och upplevelser kring fotografins oändligt många uttryck och betydelser. Fotografiskas uppdrag är att tillgängliggöra det stora och det spetsiga. Att etablera Sverige i världen, och världen i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.