Följ Fotografiska

Fotografiskas Event&Konferens i topp när gäster och kunder själva tycker till

Pressmeddelande   •   Aug 31, 2017 08:20 CEST

Nathalie Mehrlein, Maria Brown, Cathrine Andersson och Helena Rex på Fotografiskas Event&Konferens-avdelning. Populära bland gäster och besökare som tyckt till på över 170 ratingsajter.

Fotografiskas Event&Konferens i topp när gäster och kunder själva tycker till

Fotografiskas Event & Konferens är nu utnämnda till finalister som ”Bästa Dagkonferens 2017” i Scandinavian Service and Quality Award (SSQ Award). SSQ Award är, som en av fyra i hela Europa, ackrediterade av Hotrec, en centralorganisation för motsvarigheten till Visita. Tävlingen arrangeras av Affärsresenären och Better Business, specialister på att mäta kundnöjdhet.

I konkurrens med trettiotalet nominerade, där urvalet utgår från Affärsresenärens uppfattning om deras relevans, är Fotografiskas Event&Konferens topp tre av de anläggningar som levererat bästa service under första halvåret 2017 – när kunderna själva får tycka till.

Denna topp-placering ges efter att SSQ Award undersökt vad de nominerades gäster tyckt till om sin upplevelse på över 170 olika rating-sajter.

– För oss är detta ett fantastiskt kvitto på att våra kunder och gäster upplever vår service som så god att de ger oss dessa väldigt fina betyg. Vi tackar dem från hjärtat för deras engagemang att rösta, säger Helena Rex, Director of Sales på Fotografiska.

Veronica Boxberg Karlsson, vd för SSQ Award berättar om varför Fotografiskas Event&Konferens blev nominerad.

– Det är verkligen jättespännande att ha med anläggningar som Fotografiska som är så populära, har så många besökare, som det pratas och skrivs om – en anläggning som sticker ut. Fotografiska hade under det första halvåret bland de högsta resultaten av dagkonferensanläggningarna i online-utvärderingarna. Därför har Fotografiska chans att bli utnämnd till bäst anläggning på service och kvalité i kategorin dagkonferens, säger Veronica Boxberg.

Fakta: SSQ Award är, som en av fyra i hela Europa, ackrediterade av Hotrec, en centralorganisation för motsvarigheten till Visita.

Fotografiska är en av världens största samlingsplatser för fotografi. Det är inget vanligt museum utan en internationell mötesplats för kunskap och upplevelser kring fotografins oändligt många uttryck och betydelser. Här berörs många sinnen och vår mission är "Inspiring a more conscious world". Fotografiskas restaurang med växtriket samt hållbarhet i fokus är prisbelönt, och vi är en av Sveriges mest populära turistmål. Fotografiskas uppdrag är att tillgängliggöra det stora och det spetsiga. Att etablera Sverige i världen, och världen i Sverige. "Photography is the technology to capture life. We provide and support life worth capturing".

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.